اختلالات متابولیک اسیدهای آمینه - بیماری ادرار شربت افرا (MSUD)
نام اختلال : Maplw Syrnp urine Disease مخفف : MSUD دسته بندی اختلال : Amino Acid Disorders متابولیت مورد بررسی در غربالگری : افزایش سطح نسبت Leu/Ala روش مورد استفاده جهت غربالگری : Tandem mass spectrometry حساسیت : 100% اختصاصیت : 99/99 % میزان شیوع : 1: 198000 توجه : این اطلاعات حاوی مطالب عمومی در مورد MSUD می باشد. شرایط هر کودکی متفاوت بوده و برخی از اطلاعات ارائه شده در ادامه مطلب ممکن اس ...
1397/05/30
اختلالات متابولیک اسیدهای آمینه - بیماری فنیل کتونوری
نام اختلال : Phenylketonuria مخفف : PKU دسته بندی اختلال : Amino Acid Disorders متابولیت مورد بررسی در غربالگری : افزایش سطح فنیل آلانین، افزایش نسبت Phe/Tyr روش مورد استفاده جهت غربالگری : Tandem mass spectrometry حساسیت : 100% اختصاصیت : 99.95% میزان شیوع : (1:23000) توجه : این اطلاعات حاوی مطالب عمومی در مورد بیماری فنیل کتونوری (PKU) می باشد. شرایط هر کودکی متفاوت بوده و برخی از اطلاعات ار ...
1397/05/28
اختلالات متابولیک اسیدهای آمینه - بیماری تیروزینمی نوع یک
نام اختلال : Tyrosinemia Type 1 مخفف : FAH deficiency دسته بندی اختلال : Amino Acid Disorders متابولیت مورد بررسی در غربالگری : افزایش تیروزین- افزایش سوکسینیل استون روش مورد استفاده جهت غربالگری : Tandem mass spectrometry حساسیت : 80% با تیروزین – 99% < با سوکسینیل استون اختصاصیت : 99.98 % میزان شیوع : (1:125000) توجه : این اطلاعات حاوی مطالب عمومی در مورد تیروزینمی (Tyrosinemia ) می باشد. ...
1397/05/28
چگونه کلسترول را کم کنیم؟
بهداشت نیوز/ یکی از بهترین کارهایی که شما می توانید برای پیشگیری از بیماری قلبی یا تصلب شرائین انجام دهید پایین نگه داشتن کلسترول توتال به زیر ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر و کلسترول بد LDL به زیر ۱۰۰ میلی گرم در دسی لیتر می باشد. این توصیه ها بر اساس تحقیقات انجام شده بیان شده است.اگر کلسترول توتال و کلسترول بد LDL شما بالا است و دارای یکی از موارد زیر می باشید باید حتما در نحوه زندگیتان تغییراتی ...
1397/05/22
برای دوری از آلزایمر این دو ماده را باهم نخورید
محققان عنوان می کنند گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که منجر به ابتلا به آلزایمر می شود. دکتر استیون گاندری، محقق از دانشگاه کالیفرنیا، بین زوال حافظه و پروتئین «لکتین» ارتباطی یافته است. لکتین در خیار، گوجه فرنگی، غلات کامل، سویا، دانه ها، فلفل، جوانه غلات، سیب زمینی و برخی محصولات لبنی یافت می شود. به گفته محققان، لکتین برای روده مضر است و می تواند موجب بروز مشکلاتی همچون زوال حافظه شو ...
1397/05/21