ویتامین کا چیست و پایین بودن آن روی بیماران کووید ۱۹ اثر میگذارد؟
"ویتامین کا" اشاره به دو گروه کوچک از ویتامینها دارد، این دو گروه اصلی، کا۱ (فیلوکینون) و کا۲ (مناکینون) است. هر دو کارکرد مشابهی دارند هر چند هنوز پژوهشهای بسیاری لازم است تا تفاوت میان این دو به درستی دریافته شود. ویتامین کا۲ نسبت به کا۱ بهتر جذب میشود و مدت زمان طولانیتری در بدن ذخیره میشود، اما بدن شما میتواند مقداری از ویتامین کا۱ که میخورید را به کا۲ تبدیل کند.ویتامین کا زمانی در ...
1399/12/25
ارتباط میزان روی و شدت ابتلا به کرونا
بدن انسان برای حفظ عملکردهای بیولوژیکی خود به روی نیاز دارد. این عنصر که دارای اثر ضد التهابی است، در فعالیتهای ضد ویروسی اثر مستقیم دارد. روی به صورت طبیعی در برخی از غذاها و همچنین بعضی از مکملهای غذایی موجود است.روی عنصری کمیاب است که به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد و همچنین در مکملهای غذایی نیز موجود است. بدن انسان برای حفظ طیف وسیعی از عملکردهای بیولوژیکی خود به روی نیاز دارد. ب ...
1399/12/25
کشف ترکیب دارویی جدیدی که به مبارزه با سختترین سرطانها کمک میکند
این احتمال وجود دارد که به لطف تلاشهای «Wyss Institute» دانشگاه «هاروارد» در آینده بتوانیم به وسیله یک ترکیب دارویی جدید با سختترین سرطانها مبارزه کنیم.محققان بر این باورند که با ترکیب «شیمیدرمانی» و «ایمنیدرمانی» موفق به کشف راهی برای حمله به سرطان پستان سه گانه منفی شدهاند. پژوهشگران معتقدند که کار آنها در نهایت منجر به تولید نوع ارزانتر و موثرتر واکسن سرطان میشود. شیمیدرمانی در حق ...
1399/08/27
قند بر مغز چه تاثیراتی دارد؟
مقدار قند اضافی در مغز، هم مهارتهای شناختی و هم سیستم کنترل مغز را مختل میکند. برای بسیاری از افراد، مصرف کمی قند اشتیاق برای دریافت میزان بیشتر شیرینی را تحریک میکند. قند اثرات شبه دارویی در مرکز پاداش مغز دارد. مغز بیش از هر عضوی در بدن انسان از انرژی استفاده میکند و گلوکز منبع اصلی سوخت آن است. اما چه اتفاقی برای مغز میافتد هنگامی که در معرض مقدار زیادی قند قرار میگیرد؟ مقدار قند اضاف ...
1399/08/22
نتیجه تحقیق هاروارد: رژیم غذایی ضدالتهاب ریسک بیماری قلبی و سکته را کم میکند
تحقیق جدید دانشگاه هاروارد نشان میدهد رژیمهای حاوی غذاهای ایجاد کننده التهاب مزمن میتوانند ریسک ابتلای فرد به بیماریهای قلبی-عروقی و سکته را افزایش دهند. محققان دانشگاه هاروارد در این تحقیق به طور ویژه روی پتانسیل التهاب و ضدالتهاب برخی از غذاها تمرکز کردند. آنها ابتدا پتانسیل التهاب برخی از غذاها را با استفاده از محاسبه امتیاز الگوی التهابی رژیم غذایی تجربی (EDIP) با توجه به تأثیر غذاها د ...
1399/08/19