ديابت نوع ٣ و بيماري آلزايمر
دیابت نوع ۳ یک اصطلاح است که زمانی که بیماری آلزایمر بدليل مقاومت به انسولین در مغز ایجاد میشود، استفاده میشود. این بیماری بیشتر زمانی ایجاد میشود که فرد همزمان با دیابت نوع ۲ به زوال عقلي يا آلزايمر مبتلا شدهاست. دیابت بیماری میباشد که بدن در تبدیل قندخون به انرژی مشکل دارد. به طور شایع ما فکر میکنیم دو نوع دیابت داریم:1️⃣ دیابت نوع ۱: بیماری مزمنی میباشد که در آن بدن توانایی تولید هور ...
1400/03/17
نوریتین؛ پروتئین طبیعی که آلرژی و بیماریهای خودایمنی را متوقف میکند
پژوهشگران پروتئینی در بدن پیدا کردهاند که مانع از حملهی سلولهای ایمنی به بافتهای خودی میشود.✔️میلیونها نفر از ما که دارای سیستم ایمنی بیشازحد حساس، بیشفعال یا کاملا بدرفتار هستیم، این احساس را داریم که دائما در حال جنگ با بدن خود هستیم. از آلرژیهای مداوم گرفته تا آنافیلاکسی تهدیدکنندهی زندگی و بیماریهای خودایمنی ناتوانکننده، سیستمی که قرار است از ما محافظت کند، در مواردی میتواند م ...
1400/03/13
مصرف شکر تولید چربی در کبد را دو برابر میکند
مطالعه جدید محققان دانشگاه زوریخ نشان میدهد مصرف معتدل فروکتوز و ساکارز میتواند به طور قابل ملاحظهای تولید چربی در کبد را افزایش دهد.✔️تحقیقات قبلی نشان داده است که فروکتوز میتواند توانایی چربی سوزی موثر کبد را مختل کند. رژیمهای غذایی حاوی مقادیر بالایی از فروکتوز میتوانند به میتوکندری سلولها آسیب زده و کبد را از یک کارخانه چربی سوزی به محل انباشته شدن چربیها تبدیل کنند.✔️محققان به دنب ...
1400/03/12
علت احتمالی عارضه نادر لخته شدن خون در واکسن استرازنکا
🔹دانشمندان آلمانی احتمال میدهند که علت عارضه کمیاب ولی جدی لخته شدن خون در واکسن آسترازنکا را فهمیده باشند. 🔸تا حدود یکماه پیش نهاد نظارت پزشکی اروپا (EMA) تعداد ۲۲۰ مورد عارضه لخته خون به دنبال تزریق واکسن Vaxzevira که با سرمایهگذاری آمریکا توسط کمپانی آسترازنکا تولید شده را ثبت نموده است، در حالی که آمریکا هنوز به این واکسن مجوز مصرف نداده است. 🔸دکتر آندریاس گرایناخر رئیس انستیتو ایمون ...
1400/03/11
ذرات بزرگ «کلسترول خوب» میتوانند ریسک بیماری قلبی را افزایش دهند
محققان با انجام مطالعهای جدید دریافتند که تمام ذرات کلسترول خوب لزوماً مفید نبوده و اگر بیش از اندازه بزرگ باشد، میتوانند ریسک بیماری قلبی را افزایش دهند.✔️بسیاری از متخصصین سلامت به بیماران توصیه میکنند تا رژیم غذایی خود را به گونهای تغییر دهند تا کلسترول بد خون یا LDL کاهش و کلسترول خوب یا HDL افزایش یابد. اما برخی مطالعات نشان دادهاند که افزایش کلسترول خوب لزوماً ریسک بیماری قلبی را کا ...
1400/03/06