علت تشنج در نوزادان چیست ؟

علت تشنج در نوزادان چیست ؟ تشنج نوزاد، بر خلاف تشنج كودكان و بزرگسالان، اغلب یکعلامت است و یک بیماری زیربنایی را مطرح می كند. به همین خاطر اختلال "تشنج نوزاد" نیاز به ارزیابی برای شناخت علت بیماری و شروع اقدامات درمانی دارد.از نظر بالینی تشنج، اختلالات گذرا در فعالیت مغزی است كه بصورت حركتهای غیرطبیعی ، آپنه یا اختلال تنفسی، اختلالات رفتاری، یا اختلالات كاركرد سیستم عصبی اتونوم بروز می كند. تشنج دو خصوصیت دارد یکی اینکه ...
1400/03/21

عوامل موثر در ارزیابی اثربخشی (efficacy)، واکسن در جامعه

عوامل موثر در ارزیابی اثربخشی (efficacy)، واکسن در جامعه 🔸برای روشن تر شدن مسئله از کشور آمریکا و واکسن کووید - 19 بعنوان مثال استفاده می شود.واکسن کووید - 19 در آمریکا از 21 دسامبر 2020 آغاز شده و از روزی حدود 50 هزار تجویز دوز در روز اول به چیزی حدود تجویز 419 هزار دوز در روز 8 ژانویه رسیده است.در مجموع 6.7 میلیون دوز واکسن که معادل 2% جمعیت بالای 16 سال آمریکا می باشد (و عمدتاً از پرسنل پزشکی در معرض خطر) ، واکسن را دریافت نموده اند.1️⃣ برای ایج ...
1400/03/18

ديابت نوع ٣ و بيماري آلزايمر

ديابت نوع ٣ و بيماري آلزايمر دیابت نوع ۳ یک اصطلاح است که زمانی که بیماری آلزایمر بدليل مقاومت به انسولین در مغز ایجاد می‌شود، استفاده می‌شود. این بیماری بیشتر زمانی ایجاد می‌شود که فرد همزمان با دیابت نوع ۲ به زوال عقلي يا آلزايمر مبتلا شده‌است. دیابت بیماری می‌باشد که بدن در تبدیل قندخون به انرژی مشکل دارد. به طور شایع ما فکر می‌کنیم دو نوع دیابت داریم:1️⃣ دیابت نوع ۱: بیماری مزمنی می‌باشد که در آن بدن توانایی تولید هور ...
1400/03/17

نوریتین؛ پروتئین طبیعی که آلرژی و بیماری‌های خودایمنی را متوقف می‌کند

نوریتین؛  پروتئین طبیعی که آلرژی و بیماری‌های خودایمنی را متوقف می‌کند پژوهشگران پروتئینی در بدن پیدا کرده‌اند که مانع از حمله‌ی سلول‌های ایمنی به بافت‌های خودی می‌شود.✔️میلیون‌ها نفر از ما که دارای سیستم ایمنی بیش‌ازحد حساس، بیش‌فعال یا کاملا بدرفتار هستیم، این احساس را داریم که دائما در حال جنگ با بدن خود هستیم. از آلرژی‌های مداوم گرفته تا آنافیلاکسی تهدیدکننده‌ی زندگی و بیماری‌های خودایمنی ناتوان‌کننده، سیستمی که قرار است از ما محافظت کند، در مواردی می‌تواند م ...
1400/03/13

مصرف شکر تولید چربی در کبد را دو برابر می‌کند

 مصرف شکر تولید چربی در کبد را دو برابر می‌کند مطالعه جدید محققان دانشگاه زوریخ نشان می‌دهد مصرف معتدل فروکتوز و ساکارز می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای تولید چربی در کبد را افزایش دهد.✔️تحقیقات قبلی نشان داده است که فروکتوز می‌تواند توانایی چربی سوزی موثر کبد را مختل کند. رژیم‌های غذایی حاوی مقادیر بالایی از فروکتوز می‌توانند به میتوکندری سلول‌ها آسیب زده و کبد را از یک کارخانه چربی سوزی به محل انباشته شدن چربی‌ها تبدیل کنند.✔️محققان به دنب ...
1400/03/12
رفتن به بالای صفحه