درمان بیماری کووید-:19 : یافته های جدید ممکن است محققان را قدمی نزدیکتر کند


مطالعه ای جدید در دانشگاه کرنل در مورد SARS-CoV-2 انجام شده که ممکن است به دانشمندان در ایجاد یک درمان مناسب کمک کند.

پنج محقق از دانشگاه کرنل در ایتاکا - نیویورک، تصمیم گرفتند تا در مورد ساختار و مکانیسم های مرتبط با دو کرونا ویروس که در گذشته شیوع داشتند، اطلاعات بیشتری کسب کنند. اولی SARS-CoV، ویروسی است که منجر به سندرم حاد تنفسی حاد(SARS)  شد و دومی MERS-CoV که عامل سندرم تنفسی خاورمیانه ((MERS  بود.

در تحقیقات اولیه و همچنین تحقیقات فعلی، محققان به عملکرد  علاقه داشتند. این پروتئینی است که ویروس ها برای انتقال اطلاعات ژنتیکی خود به سلولها از آن استفاده می کنند و باعث ایجاد عفونت می شوند.

مکانیسمی که ممکن است جواب را به همراه داشته باشد:

دانشمندان در تحقیقات خود، به طور خاص، به مطالعه پپتیدهای فیوژن (همجوشی)، اسیدهای آمینه با زنجیره کوتاه موجود در پروتئین spike کرونا ویروس ها پرداختند. برای آلوده کردن یک سلول، ویروس ها مراحل چند مرحله ای به نام "همجوشی  غشایی" را طی می کنند که در نهایت به آنها امکان می دهد اطلاعات ژنتیکی خود را به سلول مورد نظر خود تزریق کنند. همجوشی غشاء هنگامی اتفاق می افتد که ویروس سلولی را پیدا کند که مستعد ابتلا به عفونت باشد. ویروس با گرفتن نشانه های شیمیایی از محیط خود این کار را انجام می دهد. سرانجام ، ویروس از طریق پروتئین spike به گیرنده سلول هدف متصل می شود. در این مرحله ، پپتید فیوژن که جزئی از پروتئین spike است با غشای سلولی ادغام می شود. این شکافی است که به ویروس اجازه می دهد مواد ژنتیکی خود را به داخل سلول منتقل کند. این امر باعث می شود که ویروس بتواند تکثیر کند. محققان دریافتند که یون های کلسیم به پپتید فیوژن کمک می کنند تا "کار خود را انجام دهد" و به کورونا ویروس ها - به ویژه MERS-CoV و SARS-CoV   اجازه می دهد سلول ها را آلوده کنند.

مقایسه بین پپتیدهای فیوژن در کروناویروس های مختلف نشان داد که توالی بیولوژیکی پپتیدهای فیوژن موجود در SARS-CoV و SARS-CoV-2  یکسان بودند. این بدان معنی است که مکانیسم مؤثر بر پپتیدهای فیوژن آنها نیز بسیار مشابه است.

پروفسور سوزان دانیل می گوید: "آنچه در مورد SARS-CoV و MERS-CoV و این ویروس جدید ، SARS-CoV-2 جالب است، این بخش خاص از پروتئین، پپتید فیوژن است که تقریباً در هر سه ویروس مشابه است."

محققان اکنون امیدوارند كه یافته های فعلی آنها به دانشمندان كمك كند تا بیشتر در مورد چگونگی آلودگی SARS-CoV-2 به انسانها و چرا به نظر می رسد دستگاه تنفسی انسان  محیط مناسبی را برای تکثیر این ویروس می باشد فراهم آورد.

اکنون مؤسسه ملی بهداشت(NIH)  به منظور حمایت از تلاش های محققان برای تولید یک آنتی بادی که ممکن است با عمل بر پپتید فیوژن مانع از تکثیر ویروس شود حمایت می کند.

"مسدود کردن مرحله همجوشی بسیار مهم است زیرا مکانیسم همجوشی به همان اندازه سایر قسمت های پروتئین تغییر و تکامل نمی یابد. بنابراین اگر شما بتوانید استراتژی های ضد ویروسی برای کاهش  همجوشی ایجاد کنید، می توانید درمان های بسیار  مؤثری داشته باشید. "

 پروفوسور سوزان دانیل

منبع: Medical News Today



تاریخ انتشار: 19:20:3 1399/01/26
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه