دانشمندان دانشگاه گوته فرانکفورت، در تازهترین مطالعات خود عامل اصلی تشدید بیماری کرونا در افراد را شناسایی کردند.
✔️دانشکده علوم زیستی دانشگاه کنت و موسسه ویروس شناسی پزشکی در دانشگاه گوته فرانکفورت، پروتئینی را شناسایی کردهاند که ممکن است به شکل جدی در ایجاد کووید-۱۹ شدید نقش داشته باشد.
✔️سارس-کوو-۲ ویروس کروناست که باعث کووید-۱۹ میشود، در حالی که بسیاری از افراد در عفونت سارس-کوو-۲ فقط علائم خفیفی دارند یا هیچ علامتی ندارند، سایر افراد به بیماری شدید و تهدید کننده زندگی مبتلا میشوند.
✔️محققان دریافتند که عفونت سلولها با سارس-کوو-۲ منجر به افزایش سطح پروتئینی به نام CD47 در سلول میشود.
✔️پروتئین CD47 سیگنالی است که به اصطلاح «مرا نخور» برای دفاع سیستم ایمنی بدن است که از سلولها در برابر تخریب محافظت میکند. CD47 ناشی از ویروس بر روی سطح سلولهای آلوده، به احتمال زیاد آنها را از شناسایی سیستم ایمنی محافظت کرده و تولید مقادیر بیشتری از ویروس را ممکن میسازد و منجر به بیماری شدیدتری میشود.
✔️عوامل خطر شناخته شده برای کووید-۱۹ شدید مانند سن بالا و دیابت با سطوح بالاتر CD47 مرتبط است. سطوح بالای CD47 همچنین به فشار خون بالا کمک میکند که یک عامل خطر بزرگ برای عوارض کووید-۱۹ مانند حمله قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی است.
✔️دادهها نشان میدهد سن بالا و سطوح بالای CD47 ناشی از ویروس با جلوگیری از پاسخ ایمنی موثر و افزایش آسیب بافتی و اعضای مرتبط با بیماری، به کووید-۱۹ شدید کمک میکند. از آنجایی که روشهای درمانی CD47 در حال توسعه است، این کشف ممکن است منجر به بهبود درمانهای کووید-۱۹ شود.
✔️پروفسور مارتین مایکلیس دانشگاه کنت، میگوید: این هیجان انگیز است، ما ممکن است عامل اصلی مرتبط با کووید-۱۹ شدید را شناسایی کرده باشیم. این یک گام بزرگ در مبارزه با این بیماری است و اکنون میتوانیم منتظر پیشرفت بیشتر در طراحی باشیم.
✔️پروفسور جیندریش سیناتل، دانشگاه گوته فرانکفورت میگوید: این بینشهای اضافی در مورد فرآیندهای بیماری زمینه ساز کووید-۱۹ ممکن است به ما در طراحی درمانهای بهتر و همچنین قدردانی از اهمیت وسعت تحقیقات انجام شده کمک کند.
MDPI⤵️
تاریخ انتشار: 18:47:13 1400/07/21
موضوعات مرتبط
نشانه های سندروم جنینی الکلی تغییرات تیروئید در بیماریهای شدید غیر تیروئیدی تغییرات هورمونهای تیروئید با افزایش سن جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان علائم سرطان مغز استخوان چیست؟ لوسمی لنفوسیتی یا سرطان خون چیست؟ تشخیص سریع اختلالات دوقطبی به کمک آزمایش خون نتایج امیدوارکننده داروی مقابله با پیشرفت دیابت نوع ۱ اندومتریوز(Endometriosis) HPV و راه های جلوگیری از آن گلبول های قرمز به درمان رسوبات چربی کمک می کنند تضعیف ریه ها با کمبود ویتامین K تفاوت سلیاک و حساسیت به گلوتن همه چیز درباره ی عفونت با ویروس کوکساکی آیا با کشتن برخی میکروبهای بدن انسان میتوان از پیشروی سرطان جلوگیری کرد؟