نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد، افراد آلوده به کووید-۱۹تا ۹ ماه پس از
عفونت هنوز از آنتی بادیهای علیه این ویروس در خون خود برخوردار هستند.
✔️محققان دانشگاه «پادووا» و «ایمپریال کالج لندن» در ماه فوریه و مارس ۲۰۲۰ از بیش از ۸۵ درصد اهالی کومونه «وو» در ایتالیا آزمایش کرونا گرفتند و دوباره در ماه مه و نوامبر ۲۰۲۰ به سراغ آنها رفتند تا سطح آنتیبادی بدنشان را اندازهگیری کنند. نتایج این تحقیقات که در مجله Nature Communications منتشر شده، نشان میدهد که ۹۸.۸ درصد افرادی که قبلا مبتلا شده بودند، در ماه نوامبر هم سطح قابل تشخیصی از آنتیبادی در بدنشان وجود داشته است.
✔️پژوهشگران در این تحقیقات با سه روش سطح آنتیبادی را اندازه گرفتند و متوجه شدند که اگرچه در بازه زمانی ماه مه تا نوامبر افت آنتیبادی دیده میشود، ولی این میزان بسته به روش اندازهگیری متفاوت است. آنها میگویند میزان آنتیبادی حتی در برخی افراد بیشتر شده چون دوباره کرونا گرفتهاند.
✔️دکتر «ایلاریا دوریگاتی» و «عبدول لطیف جمیل» میگویند: «هیچ مدرکی مبنی بر وجود تفاوت قابل توجه در سطح آنتیبادی کسانی که کرونای علامتدار و بیعلامت گرفتهاند، دیده نشده است؛ یعنی توان واکنش ایمنی به علائم و وخامت عفونت بستگی ندارد.»
✔️محققان اظهار داشتند که در مطالعات آنها احتمال ابتلا به ویروس کرونا در خارج از اعضای خانواده ۲.۲ درصد اندازهگیری شده، احتمال ابتلا از افراد خانواده ۲۶ درصد است، و ۷۹ درصد سرایتهای ویروس از طریق ۲۰ درصد مبتلایانی انجام میشود که بدترین شرایط ابتلا را دارند.
✔️پروفسور «آندرئا کریسانتی» میگوید: «تحقیقات ما نشان میدهند که اگر تستگیریهای گسترده انجام نشود، ردیابی دستی ارتباطات مردم، یعنی جستجو به دنبال کسانی که با فرد مبتلا در ارتباط بودهاند اثر محدودی بر کنترل همهگیری دارد.»
تاریخ انتشار: 9:26:27 1400/05/20
موضوعات مرتبط
نشانه های سندروم جنینی الکلی تغییرات تیروئید در بیماریهای شدید غیر تیروئیدی تغییرات هورمونهای تیروئید با افزایش سن جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان علائم سرطان مغز استخوان چیست؟ لوسمی لنفوسیتی یا سرطان خون چیست؟ تشخیص سریع اختلالات دوقطبی به کمک آزمایش خون نتایج امیدوارکننده داروی مقابله با پیشرفت دیابت نوع ۱ اندومتریوز(Endometriosis) HPV و راه های جلوگیری از آن گلبول های قرمز به درمان رسوبات چربی کمک می کنند تضعیف ریه ها با کمبود ویتامین K تفاوت سلیاک و حساسیت به گلوتن همه چیز درباره ی عفونت با ویروس کوکساکی آیا با کشتن برخی میکروبهای بدن انسان میتوان از پیشروی سرطان جلوگیری کرد؟