✔️بر اساس یک مطالعه جدید که توسط دانشمندان موسسه سرطان دانا فاربر دانشگاه هاروارد انجام شده است، مصرف مقادیر بیشتری ویتامین D آن هم عمدتا از منابع غذایی، میتواند برابر ابتلا به سرطان روده بزرگ یا پولیپهای پیشسرطانی روده محافظت ایجاد کند.
✔️این مطالعه که به تازگی در مجله Gastroenterology به صورت آنلاین منتشر شده است، توصیههایی برای دریافت بیشتر ویتامین D به عنوان استراتژی موثر پیشگیری از سرطان روده بزرگ در بزرگسالان زیر ۵۰ سال ارائه میدهد.
✔️به گفته محققان مصرف روزانه ۳۰۰ واحد یا بیشتر از این ویتامین، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تقریبا ۵۰ درصد کاهش میدهد. مصرف بیشتر ویتامین D با کاهش خطر ابتلا به پولیپ روده بزرگ پیشسرطانی قبل از ۵۰ سالگی مرتبط است. در واقع این ویتامین، با فعال کردن سلولهای T که به سلولهای سرطانی حمله میکنند، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
✔️این یافتهها بر اساس دادههای مطالعه روی بیش از ۹۴ هزار زن به دست آمده اند؛ کسانی که بخشی از یک مطالعه طولانیمدت بودند که در اوایل دهه ۹۰ میلادی آغاز شد.
✔️به گفته نویسندگان این پژوهش درک عوامل خطر مرتبط با سرطان روده بزرگ در دوران جوانی بسیار مهم است؛ چون میتوان تصمیمات آگاهانهای در مورد شیوه زندگی و رژیم غذایی گرفت و افراد پرخطر را تحت غربالگری زودهنگام قرار داد.
Gastroenterology⤵️
تاریخ انتشار: 19:4:57 1400/11/04
موضوعات مرتبط
پیشبینی زوال عقل از طریق آزمایش خون! پنج نشانه بارز موذیترین سرطان در بدن پنج هشدار جدی فقر منیزیم در بدن! پنج علامتی که نشان میدهند باید نمک کمتری بخورید شش علامت کمبود روی در بدن ۱۰ نشانه کمبود کلسیم راز پنهان شدن ویروس کرونا از سیستم ایمنی بدن کشف شد مواد شیمیایی رایج باعث اختلال در هورمونهای بارداری شایعترین کمبود مواد مغذی در زنان بررسی یک ژن مهم که در ابتلا به کووید-۱۹ شدید نقش دارد نقش ژنتیک در انواع ابتلا به دیابت عوامل محرک پسوریازیس چیست؟ راههای انتقال ویروس اچ پی وی (HPV) تاثیر ژن بر شدت کرونا در بیماران جوان ویتامینی که وزن بدن را تا دو برابر کاهش میدهد