ناخن های بلند چگونه میزبان کرونا می شوند؟

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می گویند با توجه به این که احتمال باقی ماندن میکروب ها در زیر ناخن های بلند و مصنوعی حتی پس از شست وشو با آب و صابون وجود دارد، توصیه می شود که در زمان همه گیری بیماری کرونا ناخن های دست ها کوتاه باشد تا خطر انتقال بیماری کمتر شود.

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتشار مطلبی به این پرسش پاسخ داده اند که در صورت بلند بودن ناخن ها یا داشتن ناخن مصنوعی، آیا شستن دست با آب و صابون برای از بین بردن کامل ویروس کرونا کافی است یا خیر؟!

در این مطلب آمده است: با توجه به نقش ناخن های بلند در تجمع میکروب ها و انتقال آن ها به فرد و اطرافیانش، پیشنهاد می شود که توصیه های کلی نهادهایی همچون مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا در زمینه بهداشت ناخن ها مورد توجه قرار گرفته و طبق آن ها عمل شود.

بنا بر توصیه های این مرکز، جهت رعایت بهداشت ناخن ها، شست وشوی دقیق و مداوم اطراف و زیر ناخن ها با آب و صابون و کوتاه کردن آن ها ضروری است.

داشتن ناخن های بلند یا مصنوعی برای کارکنان مراکز بهداشتی به هیچ وجه توصیه نمی شود، زیرا حتی پس از شست وشو با آب و صابون یا استفاده از ضدعفونی کننده های الکلی، باز هم احتمال وجود میکروب ها زیر ناخن یا ترک های آن وجود دارد. این امر برای مردم عادی که ممکن است در تماس با بیماران کووید-19 باشند و یا در زمان همه گیری بیماری که مردم، در معرض تماس با سطوح آلوده هستند، نیز صادق می باشد.

منبع: ایسنا

واحد ایمنی و بهداشت آزمایشگاه پاتوبیولوژی رازی بابل



تاریخ انتشار: 23:27:48 1399/03/10
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه