خطرات کووید-19 برای بیماران مبتلا به نارسایی آدرنال  و دیابت

مقاله جدید نتیجه همکاری سه متخصص در زمینه بیماریهای غدد درون ریز از جمله دیابت است. این مقاله با مطلب زیر شروع می شود:

"در زندگی حرفه ای ما، شاهد بحران مراقبت های بهداشتی به این بزرگی و شدت نبودیم."

همه گیر کووید-19 برخلاف هر چیزی است که اکثر مردم تاکنون دیده اند. این چالش های منحصر به فرد برای پزشکان در حال کار برای درمان گروه های پرخطر، مانند کسانی که دارای شرایط تنفسی موجود و کسانی که سیستم ایمنی بدنشان به خطر می افتد، است.

این مقاله، که در مجله غدد درون ریز و متابولیسم بالینی آمده است ، خطرات کووید-19 را برای بیماران مبتلا به نارسایی آدرنال نشان می دهد. این همچنین شامل برخی از توصیه های کلی برای مبتلایان به دیابت است.

غدد فوق کلیوی در بالای کلیه ها قرار دارد و هورمون هایی تولید می کنند که در کنار غده هیپوفیز و هیپوتالاموس، فشار خون، پاسخ ایمنی و پاسخ بدن به استرس را تنظیم می کنند.

طبق گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، متخصصان بهداشت و درمان، مبتلایان به دیابت را در معرض خطر ابتلا به بیماری شدید قرار می دهند. همین مساله در مورد افراد دارای خود ایمنی که منجر به نارسایی آدرنال نیز می شود.

داده های اولیه از ووهان چین در مورد دیابت و کروناویروس جدید که منشاء این همه گیری است، ، نشان می دهد که افراد مبتلا به دیابت به احتمال زیاد به فرم شدید کووید-19 مبتلا می شوند.

پروفسور پل استوارت، نویسنده ارشد، استاد پزشکی در دانشگاه لیدز در انگلستان، در مقاله جدید توضیح می دهد:

وی گفت:

"شواهد اولیه از چین  نشان می دهد آن دسته از بیمارانی كه دارای اختلالات غدد درون ریز هستند با خطرات مضاعف ناشی از کووید-19 مواجه هستند. مطالعات علمی نشان می دهد که این افراد باید خود را قرنطینه کنند، و سعی کنند احتمال ابتلا به عفونت را کاهش دهند. "

در این مقاله مهم است كه ارائه دهندگان خدمات بهداشتی در ارزیابی افراد مبتلا به دیابت كه دارای علائم می باشند هوشیار باشند. این مطابق با اطلاعات اخیر انجمن دیابت آمریكا است، كه توضیح می دهند افراد مبتلا به دیابت هنگام آلودگی با  هر ویروس احتمالاً علائم شدیدی را تجربه می كنند. بنابراین احتمالاً آنها با پیامدهای بدتری از کووید-19روبرو هستند. آنها به افراد دیابتی یادآوری می کنند که نسبت به علائم این بیماری مانند تب، سرفه خشک و تنگی نفس هوشیار باشند.

گلوکوکورتیکوئیدها هورمونهای استروئیدی هستند که به بدن در مبارزه با عفونت کمک می کنند. آنها در بدن افراد مبتلا به اختلالات غده فوق کلیوی ناکافی هستند. در این مقاله همچنین توصیه می شود افرادی که گلوکوکورتیکوئید مصرف می کنند که علائم کووید-19 دارند، دوز روزانه خود را دو برابر کنند. نویسندگان تأکید می کنند که متخصصان بهداشت باید هرکسی را که از داروهای کورتیکواستروئید در دسته پر خطر کووید-19 استفاده می کنند، در نظر بگیرند.


همیشه ابتدا با پزشک مشورت کنید

نویسندگان می گویند اگرچه "درمان گلوکوکورتیکوئید هیچ نقشی در درمان کووید-19 به خودی خود ندارد"، در افرادی که از قبل گلوکوکورتیکوئید مصرف کرده اند و به دلیل کووید-19 به شدت درگیر می باشند، ممکن است به دوزهای بالاتر نیازمند باشند -  شاید حتی از مسیر داخل وریدی (IV). با این وجود، توصیه می شود که افراد باید گلوکوکورتیکوئیدها را بسیار با احتیاط مصرف کنند، زیرا در دوزهای زیاد ، این روش درمانی می تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کرده و توانایی بدن را در مبارزه با ویروس کرونای جدید تضعیف کند. 

نکته مهم این است که این توصیه ها در مورد گروه های خاص اعمال می شود و مهم این است که افراد بدون  مشورت با پزشک خود، دارو یا سایر رژیم های مراقبتی خود را تغییر ندهند.

نویسندگان همچنین امیدوار هستند که به زودی درمانی برای کووید-19در دسترس قرار گیرد. در این مقاله تعدادی از درمانهای بالقوه مهیج برای این بیماری، همه با اهداف مرتبط با غدد درون ریز مورد بحث قرار گرفته است.

يكي از اين اهداف ACE2 ، گيرنده كروناویروس جديد است. در حال حاضر کارآزمایی های بالینی برای درمانی که می تواند باعث کاهش سرعت ورود و گسترش ویروس شود ، انجام می شود.

یکی دیگر از داروهای بالقوه ترکیبی به نام مسیلات کاموستات است که باعث کاهش انتقال ویروسی می شود. آزمایشات اخیر نشان می دهد که این دارو می تواند ورود ویروس به سلول های ریه را متوقف کند.

 

منبع: Medical News Today

واحد ایمنی و بهداشت آزمایشگاه پاتوبیولوژی رازی بابل





تاریخ انتشار: 17:35:2 1399/01/31
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه