در نتایج تحقیقات این دانشگاه که روز دوشنبه در نشریه لانست منتشر شد آمده است: ویروس کرونا جدید دستکم تا ۷ روز روی سطح خارجی ماسک های صورت باقی می ماند و به مردم توصیه کرده اند تا حد امکان این سطوح را لمس نکنند. با این حال ویروس کرونا روی سطح صاف دوام بسیار کمتری دارد برای نمونه روی دستمال کاغذی و کاغذ چاپ بیش از ۳ ساعت دوام نمیآورد.
به گزارش ایرنا، این محققان افزودهاند ضد عفونی کردن و شستن مرتب دستها برای از بین بردن ویروس بسیار موثر است به طوری که این ویروس تا قبل از اینکه فردی را مبتلا کند با مواد ضد عفونی و آب و صابون خیلی سریع از بین میرود.
محققان همچنین در محیطهای آزمایشگاهی اقدام به آزمایش ماندگاری ویروس کرونا روی سطوح مختلف کرده و به این نتیجه رسیدهاند که ویروس روی لباسها و چوب بیش از یک روز دوام نمیآورد بیشترین دوام ویروس کرونا جدید روی سطوح فولادی ضد زنگ و پلاستیک است که بر اساس این تحقیقات میتواند ۴ تا ۷ روز باقی بماند.
آنها تاکید کردند که ضدعفونی کنندههایی که مردم در خانه هایشان مورد استفاده قرار میدهند و آب و صابون برای از بین بردن ویروس بسیار موثر بوده است و بسرعت آن را میکشد.
ویروس کرونا که از اواخر ماه دسامبر از شهر ووهان در مرکز چین شیوع پیدا کرد باعث سرفههای خشک و طولانی مدت، تب شدید، بیرمق شدن بدن، سرگیجه و بعضا اسهال و استفراغ در بیمار میشود و در صورت شدت گرفتن تنگی نفس بوجود میآید.
منبع: ایرنا
واحد ایمنی و بهداشت آزمایشگاه پاتوبیولوژی رازی بابل
تاریخ انتشار: 7:8:12 1399/01/19