آیا افراد سیگاری و مصرف کننده دخانیات در معرض خطر بیشتری در ابتلا به COVID-19 هستند؟


افراد سیگاری احتمالاً در مقابل COVID-19 آسیب پذیرتر هستند زیرا سیگار کشیدن به معنای این است که انگشتان دست (و احتمالاً سیگار آلوده) با لب در تماس است که احتمال انتقال ویروس از دست به دهان را افزایش می دهد. افراد سیگاری نیز ممکن است در حال حاضر دچار بیماری ریه یا کاهش ظرفیت ریه شوند که خطر ابتلا به بیماری جدی را به شدت افزایش می دهد.

محصولات سیگار مانند قلیان ها اغلب شامل قطعات دهانی و شیلنگ ها می شود، که می تواند انتقال COVID-19 را در محیط های عمومی و اجتماعی تسهیل کند.

شرایطی که نیاز به اکسیژن را افزایش می دهد یا توانایی بدن در استفاده صحیح از آن را کاهش می دهد، بیماران را در معرض خطر حاد ریوی مانند ذات الریه قرار می دهد.


منبع: WHO

واحد ایمنی و بهداشت آزمایشگاه پاتوبیولوژی رازی بابل




تاریخ انتشار: 17:5:9 1399/01/14
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
رویکرد جدید دانشمندان به خون قاعدگی؛ مایعی برای تحقیق درباره آندومتریوز، دیابت و سرطان تحول در کنترل آنتی‌بیوتیک‌ها با استفاده از نور سوکرالوز و اختلال در باروری مردان توکسوپلاسما گوندی  و ناباروری مردان کرونا شایع‌ترین ویروس تنفسی در گردش در کشور اطلاعات تکمیلی و راهنمایی برای ارائه‌دهندگان واکسن در خصوص استفاده از واکسن ۹‌ظرفیتی HPV روز جهانی آزمایشات بالینی مبارک ایران با «گاردیسان» به جمع تولید کنندگان واکسن چهار ظرفیتی HPV پیوست چرا سطح AFP در فیبروم بزرگ افزایش می یابد؟ آپدیت سال 2025 توصیه شده توسط ACOG ماموریت انجمن سرطان آمریکا: رهایی از سرطان‌های مرتبط با HPV سرطان معده، سرطان شایع در مازندران و بابل/ غربالگری تا 47 درصد موجب کاهش مرگ ناشی از سرطان معده می شود آگاهی عمومی از ابتلا به ایدز توصیه انجمن طب مادر و جنین آمریکا برای تشخیص و مدیریت محدودیت رشد جنین (FGR) آزمایش جدید می‌تواند مردان را از نمونه‌برداری‌های غیرضروری سرطان پروستات بی‌نیاز کند
رفتن به بالای صفحه