بانوان باردار واکسیناسیون علیه کرونا را جدی بگیرند

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر برات از انجام تزریق واکسن در مادران باردار ۱۸ سال به بالا پس از سه ماهه اول خبر داد. و گفت: اگر خانم‌های باردار مبتلا به کرونا شوند خطر مرگ و میر در آن‌ها و جنین بیشتر از جمعیت عادی است.

دکتر شهناز برات دانشیار گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل در خصوص واکسیناسیون بانوان باردار گفت: چون اثرات واکسن بر روی جنین ناشناخته بود، در ابتدا خانم‌های باردار واکسینه نشدند که پس از مطالعه زیاد بر روی چندین هزار خانم باردار مشاهده شد واکسیناسیون هیچ خطری برای مادران باردار و جنین آنها ندارد.

این متخصص با اشاره به اینکه در ایران واکسیناسیون ابتدا برای مادران پرخطر  بالای ۳۵ سال شروع شد، ادامه داد: در حال حاضر واکسناسیون برای مادران باردار ۱۸ سال به بالا پس از سه ماهه اول انجام می شود که می‌توانند با واکسن سینوفارم در دو نوبت واکسینه شوند.

 دانشیار گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی بابل توصیه کرد: تمامی مادران باردار علی الخصوص مادران باردار پرخطر که دارای بیماری زمینه‌ای، وزن زیاد، دیابت، فشار خون و چند قلویی می باشد تزریق واکسن رو انجام دهند.

دکتر برات با ذکر این نکته که بانوان باردار در صورت ابتلا به کووید، در معرض خطر بیشتری نسبت به جمعیت عادی قرار دارند، اظهار داشت:  با توجه به واکسینه شدن اکثریت جامعه و کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در صورت عدم واکسینه شدن، خانم‌های باردار در معرض خطر بیشتر ابتلا قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه در واکسن سینوفارم، ویروس زنده ای نیست که بانوان باردار نگران باشند که به کرونا مبتلا می شوند، بیان داشت: اگر خانم‌های باردار مبتلا به کرونا شوند خطر مرگ و میر در آن‌ها و جنین بیشتر از جمعیت عادی است، بنابراین اهمیت دارد که خانم‌های باردار حتماً واکسن بزنند و پروتکل‌های بهداشتی را مثل زدن ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و شست و شوی دست‌ها را همچنان رعایت کنید.

 




تاریخ انتشار: 18:49:50 1400/08/18
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه